Doe met ons mee

Omdat we elkaar namelijk uitstekend kunnen aanvullen en zo kunnen samenwerken voor de waarheid. Dichtbij in onze eigen buurt – voor velen de eerste prioriteit, of aan ‘het einde van de aarde’.

Dat samenwerken kan op vele manieren, maar komt eenvoudig gezegd neer op ‘geven wat wij van God hebben ontvangen’. Ieder met zijn of haar eigen gaven. De één geeft tijd om te dienen, de ander geeft geld of materiaal om te ondersteunen. De één gebruikt het talent om de boekhouding op orde te houden, de ander het talent om te organiseren. Enzovoort.

Onderstaand sommen wij een aantal mogelijkheden op om mee te doen. Heb je iets in gedachten of op je hart wat er niet bij staat, laat het ons zeker weten via contact@glimlachvanhoop.nl

Gebed

Onze missie wordt voortgestuwd door het gebed. Met het gebed tillen we onze missie uit boven de omstandigheden en leggen haar in de handen van Hem die alles regeert.

In het algemeen willen wij je vragen om de stichting en haar projecten in jouw gebeden mee te nemen.

Specifieke gebedspunten zullen wij regelmatig via de sectie nieuwsberichten met jullie delen.

Giften

De missie is volledig afhankelijk van giften God. Wij geloven daarentegen wel dat God juist andere mensen wilt gebruiken om de stichting en haar projecten financieel te steunen. Geld wat je van God ontvangt om direct en indirect anderen tot zegen te zijn. Stichting Glimlach van hoop laat de giften volledig ten goede komen aan de missie, dat wil zeggen dat 100% van jouw gift gebruikt wordt voor de lopende projecten. De financiële verantwoording kun je hier terugvinden.

Het overmaken van een gift (eenmalig of periodiek) kan op twee manieren. Je kan de gift zelf overmaken via NL71 ABNA 0116085681 ten name van Stichting Glimlach van hoop. Hoewel je hiervoor zelf een bankoverschrijving moet doen, heeft het als voordeel dat er bij de stichting geen verwerkingskosten in rekening worden gebracht. Met andere woorden: het bedrag wat je overmaakt, komt volledig op onze rekening te staan.

De tweede manier is dat je gebruik maakt van onderstaande tool. Hiermee kan je eenvoudig een gift aan ons overmaken. Bijvoorbeeld via iDEAL. Voor elke transactie via deze tool wordt een klein bedrag aan verwerkingskosten bij de stichting in rekening gebracht. Je krijgt deze kosten in beeld. Je hebt de mogelijkheid om deze kosten voor jouw rekening te nemen.

Welke manier je ook gebruikt om een gift aan ons over te maken, we willen je hartelijk danken voor jouw hoopgevende bijdrage!

Omdat Stichting Glimlach van hoop aangemerkt is als een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) kun je jouw gift aftrekken van de inkomsten- of vennootschapsbelasting.

Nog meer voordeel is er als u gebruik maakt van een schenkingsovereenkomst. Lees hier hoe dit werkt.

Talent

Heb je een talent dat je graag wilt inzetten voor onze stichting of één van haar projecten? Aarzel niet en stuur ons een e-mail en samen kijken we hoe jij jouw talent het best kan inzetten.