Een nieuw jaar

Als eerste willen wij (u en) jou een gezegend nieuw jaar wensen! Het lied ‘Gebed om zegen’ van Sela verwoordt goed waar wij dan aan denken. Verderop tref je de tekst aan. En als je hier klikt, dan kom je bij dit lied op YouTube uit.

Terugkijkend op het afgelopen jaar kunnen wij niets anders dan dankbaar zijn. Dankbaar voor de tijd, energie en middelen die wij kregen om ons in te zetten voor het mooie werk van de stichting.

Dankbaar ook voor zoveel betrokkenheid van u en anderen die de stichting, het project en de familie Van Belzen een warm hart toedragen. Uw gebeden, giften en andere vormen van betrokkenheid wil de Heere gebruiken om het allemaal mogelijk te maken: hoop en een glimlach brengen op én in de omgeving van Casa do Oleiro in Niterói, Brazilië.

Mogen wij ook op jouw support rekenen in het nieuwe jaar?

Onderaan dit bericht een fragment van het lied ‘Muito obrigado’ (= ‘Heel erg bedankt’) gezongen door de kinderen die het project ‘Casa do Oleiro’ bezoeken. Ze hebben dit lied gezongen op het eindejaarsfeest een paar weken geleden. 

Gebed om zegen - Sela

Zegen mij op de weg die ik moet gaan.
Zegen mij op de plek waar ik zal staan.
Zegen mij in alles, wat U van mij verlangt.
O God, zegen mij alle dagen lang!

Vader, maak mij tot een zegen; ga mij niet voorbij.
Regen op mij met uw Geest, Heer, Jezus, kom tot mij
als de Bron van leven, die ontspringt, diep in mij.
Breng een stroom van zegen, waarin U zelf steeds mooier wordt voor mij.

Zegen ons waar we in geloof voor leven.
Zegen ons waar we hoop en liefde geven.
Zegen om de ander tot zegen te zijn.
O God, zegen ons tot in eeuwigheid!

Vader, maak ons tot een zegen; hier in de woestijn.
Wachtend op uw milde regen, om zelf een bron te zijn.
Met een hart vol vrede, zijn wij zegenend nabij.
Van uw liefde delend, waarin wij zelf tot bron van zegen zijn.

1 reactie op “Een nieuw jaar”

  1. Jullie ook nog de beste wensen voor het nieuwe jaar en Gods zegen toegewenst.
    Heel mooi lied van Sela maar ook mooi hoe de kinderen hun best doen met het zingen.
    Groetjes van Grietje en Hans Muis

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *