Zoontje geboren bij de familie Van Belzen

Stichting Glimlach van hoop ondersteunt het missionaire werk van de familie Van Belzen in Brazilië. Op dinsdag 8 augustus rond half zes in de ochtend (plaatselijke tijd) werd er bij hen een zoontje geboren. De jongen kreeg de naam Blessing, wat in het Engels ‘zegen’ betekent.

Kinderen (ontvangen is) zijn een zegen van God. Het gezin voelt zich bijzonder gezegend dat alles met name ook rondom de geboorte wonderlijk goed is verlopen. Het is hun gebed dat Blessing in zijn leven God mag zegenen (loven), zich gezegend mag weten door God en op zijn beurt zijn naasten tot een zegen mag zijn.

Moeder en zoon maken het beide goed. (Grote zus) Faith en (grote broer) Honor vinden het fantastisch zo een kleintje erbij. Ze zorgen goed voor hun broertje.

Wij feliciteren het gezin met dit wonder en wensen hen Gods zegen toe!
 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *