De website van de familie Van Belzen is online

Stichting Glimlach van hoop ondersteunt het missionaire werk van de familie Van Belzen in Brazilië. Inmiddels kunnen wij meedelen dat het gezin haar eigen website online heeft. Het voornaamste doel van de website is het informeren van belangstellenden over de ontwikkelingen van het gezin in Brazilië. Naast updates over het missionaire werk, zijn er ook persoonlijke updates. De updates zijn als berichten terug te vinden onder het kopje ‘ons dagboek’. Bezoekers van de website hebben de mogelijkheid om te reageren op berichten uit ‘ons dagboek’.

Naast de updates is er ook algemene informatie over relevante onderwerpen op de website terug te vinden. Zo is er aandacht voor het project Casa do Oleiro en de stad waar het gezin verblijft. Ook biedt de website mogelijkheden om in contact te komen met het gezin.

De website heet www.familievanbelzen.nl.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *