Gemeenteavond

Op 2 november heeft stichting Glimlach van hoop samen met de familie Van Belzen mogen spreken tijdens de gemeenteavond in de Hervormde gemeente van Arnemuiden. De avond was georganiseerd door de plaatselijke evangelisatiecommissie.

Jozias en Martha namen de aanwezigen via vele foto’s mee naar Brazilië en in het bijzonder de steden Rio de Janeiro en Niteroí. Zij vertelden over de donkere binnenkant van deze op het oog wonderschone steden. Zo stonden ze stil bij het geweld, de armoede en de uitzichtloosheid waar met name de bewoners van comunidades dagelijks mee te maken hebben. 

Daarnaast vertelden zij over het project ‘Casa do Oleiro‘ en welke rol zij daarin gaan spelen.

Namens de stichting Glimlach van hoop hebben Elias en Sam een korte toelichting gegeven op de rol van de stichting.

Wij zijn dankbaar dat wij deze mogelijkheid hebben gekregen. Ook zijn wij dankbaar voor de betrokkenheid en de giften van de aanwezigen die de moeite hebben genomen om naar ons verhaal te luisteren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *